Nieuws
De Kop is er af!!!
De kop is er af!
De eerste weken zijn gedraaid. De voorjaarsvakantie is weer voorbij. Het waren perfecte dagen om de nieuwe keuken te leren kennen.
Hij werkt zo fijn, zo makkelijk. En natuurlijk lopen we nog tegen wat dingetjes aan.
Maar dat mag de pret niet drukken. En ze zijn zo verholpen, door wat dingen te veranderen.
In de maand maart gaan we weer rustig verder. Alleen zijn we nog niet elke dag geopend.
Komende maand zijn we alleen geopend vanaf donderdag t/m zondag, vanaf 17.00 uur.
Tot snel!
#TeamDeRichel
Herfst Topper!!!!
Helaas, de zomer is morgen weer voorbij. De herfst staat alweer te popelen voor de deur, de bladeren vallen alweer van de bomen en het wordt alweer vroeger donker.
Hoe lekker is het dan om de herfst te beginnen met een heerlijk stuk Eendenborst Filet! Lees meer »
De kogel is door de kerk, handtekening gezet!
Trots!
Na maanden van denken, puzzelen, rekenen, passen en meten en wakker liggen, nu dan eindelijk echt getekend voor een complete nieuwe keuken in ons restaurant!
29 Oktober, 10.00 uur ’s morgens gaan we beginnen met het leeghalen van de keuken en proberen we alvast wat sloopwerk te verrichten(altijd leuk slopen)!
In de weken erna moet het dan echt gaan gebeuren. Van vloer tot plafond compleet nieuw!
Wat zijn we blij en trots. Dit is waar we het allemaal voor gedaan hebben en nog steeds doen!
#DeRichel #BeukHoreca #Keuken #Nieuw #Vlieland #Restaurant #TeamDeRichel
‘De Topper’!!
De komende 2 weken hebben wij speciaal voor alle feestelijke dagen de Topper der Toppers!
3 Weken Dry-Aged Entrecoté!
Een (h)eerlijk gerijpt stuk vlees.
225 gram
€ 19,50
Label:
Dutch Dry Aged Beef
Omschrijving:
De mooiste delen van Hollandse runderen worden 3 weken lang drooggerijpt in een speciale rijping cel bij onze slager Strogoff.
Vanaf zaterdag 27 mei tot en met vrijdag 9 juni
OP = OP